Partners

För att möjliggöra Stockholm Summer Games samarbetar Stockholm Games med flera organisationer, företag, partners och sponsorer. Det är dessa organisationer, föreningar och företag som gör det möjligt för oss att bjuda in dig till simtävlingar i en av Europas modernaste simhallar.

Vi riktar ett stort tack till årets Summer Games partners och sponsorer. Kontakta dem gärna om ni själva behöver något eller är intresserade av att veta mer om deras tjänster och produkter och vad de kan göra för er.

 

 

ssg_bird_bird_logo.jpgBird & Bird är en internationell affärsjuridisk advokatbyrå med särskild inriktning på klienter inom följande branscher: telekom, IT, media, sport, life sciences samt aviation & aerospace. Bird & Bird biträder Stockholm Games AB i juridiska frågor och upprättande av avtal såsom leverantörsavtal, arrangörsavtal och sponsoravtal.
Kontakta dem gärna om din organisation, förening eller företag behöver juridisk rådgivning. 

Namn: Per Svanteson
Mail: moc.sdribowt@nosetnavs.rep 
Tel: +46 (0)8 506 320 00
Mobil: +46 (0)734 24 20 62
Webb: www.twobirds.com

 


 

 

trustit.gifTrust IT är ett konsultföretag som tillhandahåller tekniska system, plattformar m.m för att utveckla och effektivisera affärsverksamheter.

Vi hjälper Stockholm Games AB främst med säkerhet, tävlingsadministrationssystem, mailserver och IT relaterade tjänster för Stockholm Summer Games och Stockholm Winter Games.
 
Intresserad av att komma i kontakt med Trust IT?

Namn: Bengt Johansson
Telefon: +46 (0) 8 7346001
Mail: es.titsurt@nossnahoj.tgneb
Webb: www.trustit.se

 


 

 

sthlmsidrottsforbund_logo.jpg

Stockholms Idrottsförbund (SIF) är landets största distriktsidrottsförbund. Vi har cirka 3000 föreningar som medlemmar, fördelade på 22 kommuner från Upplands Väsby i norr till Nynäshamn i söder. En fjärdedel av landets föreningar och idrottsaktiviteter finns i Stockholmsregionen. Stockholms Idrottsförbund ska skapa förutsättningar för idrotten i distriktet - vi ska tala för idrotten i Stockholm.
Stockholmsidrotten - all idrott som bedrivs i distriktet - och medborgarna i regionen har speciella förutsättningar och möjligheter. Men här finns också svårigheter, både för människorna och idrottsrörelsen, som inte finns någon annanstans i landet. Stockholms Idrottsförbund arbetar för att idrotten ska vara självständig, en arena för möten och tillgänglig för alla.

Verksamhetsidé
Idrott är fysisk aktivitet som man utför för att ha roligt, må bra och prestera mera. Idrott består av träning och lek, tävling och uppvisning. SIF skall skapa bästa möjliga förutsättningar för idrotten i distriktet.

Stockholm Games AB som arrangerar två idrotts-och aktivitetsevent per år. Stockholm Winter Games på Stockholmsmässan under jullovet och Stockholm Summer Games på Eriksdalsbadet under sommarlovet. Eventen är regionala projekt, i nära samarbete med Stockholms Idrottsförbund och flertalet kommuner i Stockholms län.

Frågor om idrott i distriktet?
Kontakta Stockholms Idrottsförbund så hjälper vi dig!

Växel: +46 (0) 8-627 40 00
Mail: es.nettordismlohkcots@dnubrofsttordi.smlohkcots
Webb: http://www.rf.se/sthlm

 


 

 

mini_paloma.gifPaloma tillhandahåller Stockholm Games AB med nyhetsverktyget Paloma. Ett webbaserat verktyg för att skicka ut nyhetsbrev via mail till kunder, medlemmar och intressenter. Verktyget är enkelt att använda och har flera smarta funktioner.

Intresserad av att få veta mer om hur du kan kommunicera bättre med dina kunder genom några klick?

Kontakta Peter Berg
www.paloma.se

 


 

 

Sofos.jpgSofos Card Solutions AB har lång erfarenhet att leverara plastkort som är både snygga och funktionella. Olika branscher och användnings områden har över tiden insett fördelarna med innovationer som Sofos Card levererar. Stockholm Games AB har tillsammans med Sofos Card Solutions tagit fram en kortlösning - Stockholm Games Card - som används på Stockholm Summer Games som entrekort och identifierare.

Sofos Card Solutions har ingått ett långsiktigt avtal med Stockholm Games AB vilket gör det möjligt att ta fram många fler smarta funktioner via Stockholm Games Card, som bland annat används på Stockholm Winter Games.

Namn: Håkan Engberg
Telefon: +46 (0) 8-594 118 50
Mail: es.dracsofos@grebgne.nakah
Webb: www.sofoscard.se

 


 

 

ssg_logo_sthlmstad.jpgStockholm, en av världens vackraste huvudstäder är byggd på 14 öar sammanlänkade av 57 broar. De vackra byggnaderna, grönskan, den friska luften och närheten till vattnet är kännetecken för staden. Här finns världens första Nationalstadspark, Ekoparken, som en grön lunga ständigt närvarande i storstadsmyllret.
 Stockholm med sin 750-åriga historia och rika kulturliv erbjuder ett stort utbud av museer och sevärdheter i världsklass. Det flesta sevärdheterna nås till fots och det finns goda möjligheter att hinna med att uppleva mycket på kort tid. Upplev storstadsliv, kulturhistoria och natur, allt under loppet av en och samma dag.
 
Besök Stockholms stadshus. Klättra upp i Stadshustornet och få en fantastisk utsikt över Stockholm. Missa inte Stockholms äldsta sevärdhet, Gamla Stan, en av världens bäst bevarade medeltida stadskärnor. Vandra genom små vindlande gator kantade av butiker fyllda med konsthantverk, antikviteter, konstgallerier och caféer. I Gamla Stan ligger också Kungliga Slottet och Storkyrkan.

Till Stockholm Summer Games upplåter Stockholm Stad en av Europas finaste simhallar - Eriksdalsbadet.


Namn: Kjell Olofsson
Tel: +46 (0) 8-508 271 72
Mail: es.mlohkcots.ttordi@nossfolo.llejk
Webb: www.stockholm.se

 


 

 

mini_zinkensdamm.jpgHotel Zinkensdamm & Vandrarhem kan erbjuda dig som ska tävla på Stockholm Summer Games erbjuda dig både hotelstandard och vandrarhems standard till specialpris.

Vandrarhem Zinkensdamm
Dusch och toalett i korridoren (Alt 1)
Dusch och toalett på rummet (Alt 2).
I dubbelrum betalar du 375:-/person (Alt 1) eller 465:-/person (Alt 2)
3-bäddsrum kostar 320:-/person (Alt 1) eller 385:-/person (Alt 2)
4-bäddsrum kostar 295:-/person (Alt 1) eller 360:-/person (Alt 2)
Frukost ingår i priset.
Lakan och handduk finns att hyra för 60:- resp. 25:- om du inte har med dig eget.

Boka på tel +46 (0) 8 616 81 00, uppge: "Stockholm Summer Games" .
 
Hotel Zinkendamm
Enkelrum 995:-
Dubbelrum 1.295:-

Frukost ingår i priset.
Boka på tel +46 (0) 8 616 81 10, uppge: "Stockholm Summer Games"